Aleksandar u medijima / Александар во медиумите
+68
Mila03
Ana va
aazar
даша
malena
darcy
lepotica
Anchika95
mk_snajka
stf385
**Dadi**
bikica
dea
enisa
Zana 200
lucky
arena
Marija5554
sanja444
maja5
Marina
ANA
makisoul
klimt
hipnotic
Liliput
Viktoria
niveaaa
Gea
aurelija
lelakostova
SoleSrbija
Daniela
caci*alex
Maki
Happy
Sanjchi
ica
Зорана
aleksandra
alex_fan
mina_8377
shiny
Tajna
Videna
dederaj
sibilla
beltina
Darija
mace
Rossa
Zora
anata
emili_ja
Lu_Lu13
Sophie
**Reneesme**
Keti
Go Ka
exi
Anuska
MayaOk
Galence
jasmina k
goca-ge
Zoka
сонце
jasna
72 posters
Aleksandar Belov - Fan Club i Forum / Александар Белов - Фан клуб и форум :: Aleksandar Belov / Александар Белов :: Mediji / Медиуми
Stranica 16 / 40.
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Aleksandar u medijima / Александар во медиумите
I jas imam poster od Nas Svet :big hug:
Sophie-
Broj postova : 2233
Registration date : 14.02.2009
Auuuuu poster je................ :love5: :love5: :love5:
Sanjchi- Broj postova : 1546
Registration date : 16.02.2009
jas cekam posterot da mi go dade bracedami taa e sedmo i zema od skolo nas svet
anata-
Broj postova : 1677
Registration date : 15.02.2009
alaaa slike suuu mmmmmmmmmm ...
Ma on je predivan
Ma on je predivan
**Reneesme**-
Broj postova : 533
Registration date : 18.02.2009
Дуле и Коки и Фани – нови предлози на Топ7
Новите предлози на актуелната Топ7 листа се сингловите Нема спас на Фани и Очи полни на Дуле и Коки. Веруваме дека ќе ви се допаднат и дека следната недела ќе забележат плсаман на листата. За жал, минатонеделните предлози - Андријана Јаневска сo Дрво без корен и Верица Пандиловска со Северно од мене, јужно од тебе, не собраа доволно гласови за понатамошно присуство на Топ7.
А, што се однесува до редоследот минатата недела – тој изгледа вака:
1. Александар Белов - Застани, солзи избриши...
2. Next Time - Нешто што ќе остане
3. Влатко Лозаноски - Сонце не ме грее
4. Влатко Илиевски - Најбогат на свет
5. Димитар Андоновски - Ме пронајде ти
6. Кристијан Јованов - Нема да зборам
7. Браво бенд - Девојко
Ги очекуваме вашите гласови...
Новите предлози на актуелната Топ7 листа се сингловите Нема спас на Фани и Очи полни на Дуле и Коки. Веруваме дека ќе ви се допаднат и дека следната недела ќе забележат плсаман на листата. За жал, минатонеделните предлози - Андријана Јаневска сo Дрво без корен и Верица Пандиловска со Северно од мене, јужно од тебе, не собраа доволно гласови за понатамошно присуство на Топ7.
А, што се однесува до редоследот минатата недела – тој изгледа вака:
1. Александар Белов - Застани, солзи избриши...
2. Next Time - Нешто што ќе остане
3. Влатко Лозаноски - Сонце не ме грее
4. Влатко Илиевски - Најбогат на свет
5. Димитар Андоновски - Ме пронајде ти
6. Кристијан Јованов - Нема да зборам
7. Браво бенд - Девојко
Ги очекуваме вашите гласови...
Sophie-
Moze sme go stavile ama da ne me karaat eve da se potsetime
Bravo, 12.02.2009
Bravo, 12.02.2009
goca-ge-
Broj postova : 2034
Od novata TEA , sreda 01.04.2009 god :
Aleksandar poseduva sarm i harizma koi ne se srekavaat mnogu cesto.Uste da mu se pogodat novite pesni, i kaj ke mu bide krajot !
Aleksandar poseduva sarm i harizma koi ne se srekavaat mnogu cesto.Uste da mu se pogodat novite pesni, i kaj ke mu bide krajot !
Keti- Admin
- Broj postova : 1761
Registration date : 11.02.2009
TEA, 01.04.2009
Na svoeviden test e i Aleksandar Belov, momceto koe na Operacija triumf uspea da gi osvoi simpatiite na tinejdzerki od prostorot na cela poranesna Jugoslavija. Bidejki poseduva sarm i harizma, edinstveno sto treba za da go prodolzi uspehot e da mu se pogodat i pesnite. Zatoa so netrpenie se ocekuva dogonajavuvanata kompilacija na studentite od Operacija triumf i promotivnite koncerti na koi ke se pretstavat novite pesni...
Na svoeviden test e i Aleksandar Belov, momceto koe na Operacija triumf uspea da gi osvoi simpatiite na tinejdzerki od prostorot na cela poranesna Jugoslavija. Bidejki poseduva sarm i harizma, edinstveno sto treba za da go prodolzi uspehot e da mu se pogodat i pesnite. Zatoa so netrpenie se ocekuva dogonajavuvanata kompilacija na studentite od Operacija triumf i promotivnite koncerti na koi ke se pretstavat novite pesni...
Anuska-
Broj postova : 1108
.....na tinejdzerki....jedino se sa ovim ne slažem u tekstu, a verujem i mnoge forumašice sa ovog foruma... :)
Gost- Gost
Tocno Antigona i ja ne se slozuvam so "tinejdzerki" :)
lelakostova-
Broj postova : 293
Registration date : 16.02.2009
Antigona potpisuvam
emili_ja-
Broj postova : 1813
http://www.oikotimes.com/v2/index.php?file=articles&id=5173&view_poll=1
2009 Eurovision Song Contest, Moscow, Russia Live from Skopje, the second semifinal
PARTICIPANTS
08. Aleksandar Belov - Zastani solzi izbrisi
Another male vocalist, one of many for this evening. The entry starts off with a sha-bang as the dancers are surrounding the male singer. The song being a pop-ballad is very beautiful and has a likable stage performance joining it. The vocals are good and could be improved in some parts but overall thid looks and sounds good. All in all I could say that this entry might be in the final round.
2009 Eurovision Song Contest, Moscow, Russia Live from Skopje, the second semifinal
PARTICIPANTS
08. Aleksandar Belov - Zastani solzi izbrisi
Another male vocalist, one of many for this evening. The entry starts off with a sha-bang as the dancers are surrounding the male singer. The song being a pop-ballad is very beautiful and has a likable stage performance joining it. The vocals are good and could be improved in some parts but overall thid looks and sounds good. All in all I could say that this entry might be in the final round.
shiny-
Broj postova : 277
Graficki prikaz na rezultatite od Operacija Triumf...ne e loso da go imame :)
shiny-
Broj postova : 277
ALEKSANDAR VO TEA MODERNA
ANA- Broj postova : 32
Registration date : 23.02.2009
ANA- Broj postova : 32
Registration date : 23.02.2009
Zoka-
Broj postova : 3544
Zoka-
Zoka-
03.04.2009. | 19:42
srpski tabloidi bruje, a metkovčanka demantira vezu s kolegom iz ‘operacije trijumf’
Ana Bebić: Ne ljubim Nikolu Paunovića!
Iako su srpski mediji “razvalili” vijest kako je hrvatska predstavnica na prvom regionalnom glazbenom reality showu “Operacija Trijumf”, Metkovčanka Ana Bebić, u vezi s Kragujevčaninom Nikolom Paunovićem, nekadašnjim kolegom s Akademije, te kako to vezu kriju, Ana nam je u telefonskom razgovoru smjesta dematirala navodnu ljubavnu priču.
- Nikola i ja ne krijemo ljubav od javnosti, jer ljubavi među nama nema. Nikola je super, ali samo kao prijatelj - kazala nam je mlada pjevačica, koja zajedno s kolegicom Sonjom Bakić dijeli stan u Beogradu, gdje se pripremaju za veliku turneju koja starta beogradskim koncertom u “Sava centru”.
- Svaki dan imamo probe i pripreme za koncert odlično teku. Ja ću izvesti svoje dvije pjesme “Preživjet ću” i “Mrzim spore stvari”, koju sam izvela na ovogodišnjoj Dori. Ostatak repertoara je tajna... - veli Ana, dodajući kako ćemo je uskoro vidjeti i u Hrvatskoj.
Naime, uskoro će s Aleksandrom Belovim, makedonskim kolegom iz OT-a, gostovati na festivalu u Makarskoj.
- Ovdje sam se odlično snašla, družim se, zabavljam i veselim beogradskom koncertu. Ipak, velika mi je želja da se turneja nastavi i u Hrvatskoj - poručuje simpatična Metkovka.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektakli/tabid/79/articleType/ArticleView/articleId/48970/Default.aspx
srpski tabloidi bruje, a metkovčanka demantira vezu s kolegom iz ‘operacije trijumf’
Ana Bebić: Ne ljubim Nikolu Paunovića!
Iako su srpski mediji “razvalili” vijest kako je hrvatska predstavnica na prvom regionalnom glazbenom reality showu “Operacija Trijumf”, Metkovčanka Ana Bebić, u vezi s Kragujevčaninom Nikolom Paunovićem, nekadašnjim kolegom s Akademije, te kako to vezu kriju, Ana nam je u telefonskom razgovoru smjesta dematirala navodnu ljubavnu priču.
- Nikola i ja ne krijemo ljubav od javnosti, jer ljubavi među nama nema. Nikola je super, ali samo kao prijatelj - kazala nam je mlada pjevačica, koja zajedno s kolegicom Sonjom Bakić dijeli stan u Beogradu, gdje se pripremaju za veliku turneju koja starta beogradskim koncertom u “Sava centru”.
- Svaki dan imamo probe i pripreme za koncert odlično teku. Ja ću izvesti svoje dvije pjesme “Preživjet ću” i “Mrzim spore stvari”, koju sam izvela na ovogodišnjoj Dori. Ostatak repertoara je tajna... - veli Ana, dodajući kako ćemo je uskoro vidjeti i u Hrvatskoj.
Naime, uskoro će s Aleksandrom Belovim, makedonskim kolegom iz OT-a, gostovati na festivalu u Makarskoj.
- Ovdje sam se odlično snašla, družim se, zabavljam i veselim beogradskom koncertu. Ipak, velika mi je želja da se turneja nastavi i u Hrvatskoj - poručuje simpatična Metkovka.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektakli/tabid/79/articleType/ArticleView/articleId/48970/Default.aspx
beltina-
Broj postova : 652
Od FB
Aleksandar Belov ce postati najbolji pjevac na balkanuВрста:
Забава и уметност - Познате личности
Опис:
Aleksandar Belov
Pol:MuškiZemlja:MakedonijaDatum rođenja:07.02.1987Horoskopski znak:vodolijaStatus:SlobodanMaternji jezik:makedonskiO meni:Da li ste ikada bili na TV-u?
Da
Ako jeste, molimo Vas da ukratko opišete u kakvim emisijama ste učestvovali i kada je to bilo.
A1 Exclusive i druge lokalne televizije.
Koji instrument svirate?
Flautu.
Koji muzički stil svirate/pevate/volite?
Pevam pop muziku, a sviram i klasičnu.
Koliko dugo svirate/pevate/komponujete/izvodite?
Sviram od osme godine, a pevam od malena.
Da li ste školovani ili samouki?
Završio sam osnovnu muzičku školu, odsek violina, išao u srednju muzičku školu i osvojio mnogo nagrada.
Opišite kako želite da se Vaša muzička karijera razvija u narednih 5 godina?
Želim da se moja karijera sastoji od mnogo hitova, albuma, nastupa, koncerata na kojima ću moći da prenesem na publiku ono što imam u sebi.
Po vama - šta je presudno za uspeh?
Talenat koji se nadograđuje radom.
Da li smatrate da ste talentovani? I koji su vaši talenti?
Mislim da sam talentovan i zato mnogo radim.
Šta prava zvezda treba da poseduje? I kako po Vama treba da izgleda prava zvezda?
Da bude pozitivna ličnost koja širi pozitivnu energiju, da bude harizmatična i da uradi najbolje ono za šta ima talenat.
Kada biste imali mogućnost da pevate sa nekom svetskom zvezdom koja bi to zvezda bila i zašto?
Jeniffer Lopez, Enrike Iglesias.
Kada biste imali mogućnost da pevate sa nekom domaćom zvezdom koja bi to zvezda bila i zašto?
Željko Joksimović, Karolina Gočeva.
Navedite neku posebnu pesmu/numeru koja Vas opisuje i navedite zbog čega.
Za sada nemam takvu pesmu.
Музика - Рок
* Za sve one kojima je ALEKSANDAR BELOV pobjednik Operacije Trijumf!
Музика - Музика уживо
* Aleksandar Belov-Operacija Trijumf
Музика - Класична
* Aleksandar Belov - Operacija Triumf
Музика - Музика уживо
Подели
Пријави групу
Aleksandar Belov ce postati najbolji pjevac na balkanuВрста:
Забава и уметност - Познате личности
Опис:
Aleksandar Belov
Pol:MuškiZemlja:MakedonijaDatum rođenja:07.02.1987Horoskopski znak:vodolijaStatus:SlobodanMaternji jezik:makedonskiO meni:Da li ste ikada bili na TV-u?
Da
Ako jeste, molimo Vas da ukratko opišete u kakvim emisijama ste učestvovali i kada je to bilo.
A1 Exclusive i druge lokalne televizije.
Koji instrument svirate?
Flautu.
Koji muzički stil svirate/pevate/volite?
Pevam pop muziku, a sviram i klasičnu.
Koliko dugo svirate/pevate/komponujete/izvodite?
Sviram od osme godine, a pevam od malena.
Da li ste školovani ili samouki?
Završio sam osnovnu muzičku školu, odsek violina, išao u srednju muzičku školu i osvojio mnogo nagrada.
Opišite kako želite da se Vaša muzička karijera razvija u narednih 5 godina?
Želim da se moja karijera sastoji od mnogo hitova, albuma, nastupa, koncerata na kojima ću moći da prenesem na publiku ono što imam u sebi.
Po vama - šta je presudno za uspeh?
Talenat koji se nadograđuje radom.
Da li smatrate da ste talentovani? I koji su vaši talenti?
Mislim da sam talentovan i zato mnogo radim.
Šta prava zvezda treba da poseduje? I kako po Vama treba da izgleda prava zvezda?
Da bude pozitivna ličnost koja širi pozitivnu energiju, da bude harizmatična i da uradi najbolje ono za šta ima talenat.
Kada biste imali mogućnost da pevate sa nekom svetskom zvezdom koja bi to zvezda bila i zašto?
Jeniffer Lopez, Enrike Iglesias.
Kada biste imali mogućnost da pevate sa nekom domaćom zvezdom koja bi to zvezda bila i zašto?
Željko Joksimović, Karolina Gočeva.
Navedite neku posebnu pesmu/numeru koja Vas opisuje i navedite zbog čega.
Za sada nemam takvu pesmu.
Музика - Рок
* Za sve one kojima je ALEKSANDAR BELOV pobjednik Operacije Trijumf!
Музика - Музика уживо
* Aleksandar Belov-Operacija Trijumf
Музика - Класична
* Aleksandar Belov - Operacija Triumf
Музика - Музика уживо
Подели
Пријави групу
emili_ja-
bravoooooo :so happy:
maja5- Broj postova : 60
Registration date : 04.04.2009
http://www.mmm.com.mk/default.asp?ItemID=3F4644ADB2EB2540BDA99355ACCE895B
...... велат дека новата македонска музичка пролет се случува токму периодов, кога неприкосновените миленици на тинејџерската публика се претставници на нивната генерација - Некст Tајм, Александар Белов, Влатко Лозаноски, Џемини, Влатко Илиевски, Даниел Стојмановски..., но и охридските Сленг....
На своевиден тест е и Александар Белов, момчето кое преку Операција триумф успеа да ги освои симпатиите на тинејџерките од просторот на цела поранешна Југославија. Бидејќи поседува шарм и харизма, единствено што треба за да продолжи успехот е да му се погодат и песните. Затоа со нетрпение се очекува долгонајавуваната компилација на студентите од Операција триумф и промотивните концерти на кои ќе се претстават новите песн
...... велат дека новата македонска музичка пролет се случува токму периодов, кога неприкосновените миленици на тинејџерската публика се претставници на нивната генерација - Некст Tајм, Александар Белов, Влатко Лозаноски, Џемини, Влатко Илиевски, Даниел Стојмановски..., но и охридските Сленг....
На своевиден тест е и Александар Белов, момчето кое преку Операција триумф успеа да ги освои симпатиите на тинејџерките од просторот на цела поранешна Југославија. Бидејќи поседува шарм и харизма, единствено што треба за да продолжи успехот е да му се погодат и песните. Затоа со нетрпение се очекува долгонајавуваната компилација на студентите од Операција триумф и промотивните концерти на кои ќе се претстават новите песн
Sophie-
На своевиден тест е и Александар Белов, момчето кое преку Операција триумф успеа да ги освои симпатиите на тинејџерките ... :lol 2: :lol 2: ,ma mi se samo osecamo kako tinejdzerke :lol 2: :lol 2:
emili_ja-
I KONACNO PRAVI RAZLOG ZASHTO JE ANA DOBILA PREZIVECU, KO JE TIM KO JE ZAINTERESOVAN DA JOJ RADI ALBUM....MALA MUKICA................
PRESS:
"ASPIRINAC" LJUBAV ANE BEBIĆ!
Hrvatska zvezda „Operacije Trijumf" u ljubavnoj vezi sa kompozitorom Filipom Miletićem, autorom njene pesme „Preživeću"
Ana Bebić, zvezda „Operacije Trijumf", već mesec dana je u tajnoj vezi sa Filipom Miletićem, jednim od autora njene pesme „Preživeću". Filip je široj javnost poznat kao član tima „Aspirinci" i kompozitor brojnih hitova koje je za narodnjake uradio sa stomatologom Milošem Roganovićem.
Dvadesetosmogodišnji kompozitor i pijanista za Anu se, prema saznanju Pressa, zainteresovao još pre nekoliko meseci, čim ju je upoznao. A ubrzo se iz saradnje rodila i ljubav.
- Filip i Miloš su sarađivali sa „Emoušnom" na njihovom projektu „Operacija Trijumf". Autorski dvojac je na Filipov predlog odabrao Anu da da joj spremi hit i iz te saradnje nastala je pesma „Preživeću" - kaže izvor Pressa blizak zaljubljenom paru, i dodaje: - S njihovom vezom upoznate su sve kolege Bebićeve, pa i Nikola Paunović, za koga su ljudi iz Aninog menadžmenta izmislili da joj je novi dečko. Ova priča je proturena u javnost da bi se zavarao pravi trag, ali i zato što pred koncert „Operacije Trijumf" ljubav bivših studenata dobro zvuči kao reklama.
Gostujući u Pinkovoj emisiji „Amidži šou", Ana je potvrdila da je zaljubljena, ali da joj Nikola Paunović nije pravi dečko:
- Nikola je moj dečko za javnost, a identitet svoje prave ljubavi ne želim da otkrivam. Reći ću samo da je nešto stariji je od mene, navela je Bebićeva.
Dok ljubav cveta, u studiju na Miljakovcu razvija se i poslovna saradnja na Aninom albumu prvencu. Inače, još dok je Anina pesma „Preživeću" bila u pretprodukciji, Filip je za Press rekao da je oduševljen mladom Hrvaticom: - Čim smo čuli učesnike „Operacije Trijumf", složili smo se da je Ana devojka sa „petim kecom" i odmah smo rekli da želimo da joj napravimo album - rekao je tom prilikom Filip.
PRESS:
"ASPIRINAC" LJUBAV ANE BEBIĆ!
Hrvatska zvezda „Operacije Trijumf" u ljubavnoj vezi sa kompozitorom Filipom Miletićem, autorom njene pesme „Preživeću"
Ana Bebić, zvezda „Operacije Trijumf", već mesec dana je u tajnoj vezi sa Filipom Miletićem, jednim od autora njene pesme „Preživeću". Filip je široj javnost poznat kao član tima „Aspirinci" i kompozitor brojnih hitova koje je za narodnjake uradio sa stomatologom Milošem Roganovićem.
Dvadesetosmogodišnji kompozitor i pijanista za Anu se, prema saznanju Pressa, zainteresovao još pre nekoliko meseci, čim ju je upoznao. A ubrzo se iz saradnje rodila i ljubav.
- Filip i Miloš su sarađivali sa „Emoušnom" na njihovom projektu „Operacija Trijumf". Autorski dvojac je na Filipov predlog odabrao Anu da da joj spremi hit i iz te saradnje nastala je pesma „Preživeću" - kaže izvor Pressa blizak zaljubljenom paru, i dodaje: - S njihovom vezom upoznate su sve kolege Bebićeve, pa i Nikola Paunović, za koga su ljudi iz Aninog menadžmenta izmislili da joj je novi dečko. Ova priča je proturena u javnost da bi se zavarao pravi trag, ali i zato što pred koncert „Operacije Trijumf" ljubav bivših studenata dobro zvuči kao reklama.
Gostujući u Pinkovoj emisiji „Amidži šou", Ana je potvrdila da je zaljubljena, ali da joj Nikola Paunović nije pravi dečko:
- Nikola je moj dečko za javnost, a identitet svoje prave ljubavi ne želim da otkrivam. Reći ću samo da je nešto stariji je od mene, navela je Bebićeva.
Dok ljubav cveta, u studiju na Miljakovcu razvija se i poslovna saradnja na Aninom albumu prvencu. Inače, još dok je Anina pesma „Preživeću" bila u pretprodukciji, Filip je za Press rekao da je oduševljen mladom Hrvaticom: - Čim smo čuli učesnike „Operacije Trijumf", složili smo se da je Ana devojka sa „petim kecom" i odmah smo rekli da želimo da joj napravimo album - rekao je tom prilikom Filip.
beltina-
Broj postova : 652
Beltina ja sam napisala komentar u vesniku Press ispot ovog clanka i nadam se da ce
ga objaviti i fino sam napisala da mi je sad sve jasno.
ga objaviti i fino sam napisala da mi je sad sve jasno.
Videna-
Broj postova : 2502
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Aleksandar u TV i radio medijima / Александар во ТВ и радио медиумите
» Aleksandar u tiskanim medijima / Александар во пишаните медиуми
» Profesionalne fotografije - Aleksandar Belov / Професионални фотографии - Александар Белов
» Aleksandar Belov - biografija
» Koja pesna na Aleksandar Belov najmnogu vi se dopaga ?
» Aleksandar u tiskanim medijima / Александар во пишаните медиуми
» Profesionalne fotografije - Aleksandar Belov / Професионални фотографии - Александар Белов
» Aleksandar Belov - biografija
» Koja pesna na Aleksandar Belov najmnogu vi se dopaga ?
Aleksandar Belov - Fan Club i Forum / Александар Белов - Фан клуб и форум :: Aleksandar Belov / Александар Белов :: Mediji / Медиуми
Stranica 16 / 40.