Vaši prvi utisci o forumu / Вашите први впечатоци за форумот
+47
даша
emili_ja
ace...te sakam
mk_snajka
lepotica
Anchika95
malena
maja5
alex_fan
niveaaa
alexalex
Maki
arena
ANA
**Reneesme**
Зорана
darcy
Darija
dea
Milos
aurelija
ilosevska
KALJO
Miranda
Zora
makisoul
Videna
Go Ka
matejce
S0nce
hipnotic
iskra
Maja
MayaOk
goca-ge
Galence
Liliput
sanja444
Sophie
Zoka
exi
jasmina k
сонце
Tajna
dederaj
Keti
jasna
51 posters
Aleksandar Belov - Fan Club i Forum / Александар Белов - Фан клуб и форум :: Dobrodošli - sve o forumu / Добредојдовте - се` во врска со форумот :: Informacije o forumu / Информации за форумот
Stranica 7 / 7.
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Vaši prvi utisci o forumu / Вашите први впечатоци за форумот
Pa ovoj forum e naj naj dobar niko nije mu ni do kolena
Zoka-
Broj postova : 3544
Registration date : 14.02.2009
Mozda, nisam na ovom forumu jos sve pregledala, ali onoliko koliko sam vidjela... super je.......
Gost- Gost
Prvim dolaskom dočekaju te raširene ruke, talas ljubavi, prijateljstva i pozitivne energije. Kombinacija ovih predivnih ljudi i svih njihovih emocija, ovde izraženih, okupljene oko naše gordosti - Aleksandra, čine ovaj forum jedinstvenim i naše živote ispunjenijim. VE SAKAM SITE!
Gost- Gost
forumot e zakon :OK:
alex_fan- Broj postova : 476
Registration date : 15.02.2009
kako za pocetok super e!
maja5- Broj postova : 60
Registration date : 04.04.2009
Osecam se veoma prijatno ovde,mladic prelepog glasa i osmeha,ujedinio je ex Yu na ovom forumu i veoma mi je drago zbog toga.Iako mi vreme ne dozvoljava da budem prisutna na forumu, svraticu uvek da Vas pozdravim.Pozdrav
malena-
Broj postova : 478
Registration date : 02.04.2009
super je... :king: :klanja:
Anchika95-
Broj postova : 22
Registration date : 18.04.2009
O.k. je forum...ljudi (ili bolje da se izrazim zene) su pozitivni,veseli...
Imam jednu zamerku...to su ove generalne u arhivi....trci,trci pa neka informacija ili komentar o Aleksandru,sve neke nebitne diskusije...Ja nemam pojma sta se sa Aleksandrom desavalo do koncerta pa sam htela malo da se informisem,ali sam na kraju potpuno izgubila strpljenje i odustala od toga...Ostali segmenti foruma su sasvim o.k.
Imam jednu zamerku...to su ove generalne u arhivi....trci,trci pa neka informacija ili komentar o Aleksandru,sve neke nebitne diskusije...Ja nemam pojma sta se sa Aleksandrom desavalo do koncerta pa sam htela malo da se informisem,ali sam na kraju potpuno izgubila strpljenje i odustala od toga...Ostali segmenti foruma su sasvim o.k.
lepotica- Broj postova : 32
Registration date : 29.04.2009
Generalna znači generalno, sve zajedno. Postoje pojedinačne teme koje su jasne sa svojim naslovom, gdje možeš naći sve što te zanima.
Žao mi je što si potpuno izgubila strpljenje i odustala.
Žao mi je što si potpuno izgubila strpljenje i odustala.
Tajna- Admin
-
Broj postova : 2903
Registration date : 12.02.2009
Pa necu previse hvalit da se ne umislite hahaha salim se :)
forum ne cine samo teme i chat cine ga forumasice koje su me tako odusevile da sam ostala bez texta..poruke ne samo u dobrodoslici vec i privatne..
samo Vam se zelim ispricat sto ste me toliko cekale :)
Vidim da ste prava ekipa i ne mogu skinut osmjeh sa lica od srece sto sam sa Vama..
Prave ste građanke Alexlanda..pune ljubavi i iskrene emocije :)
Nadam se da cemo se jaaaaako dugo druziti..
putovati.. i davati podrsku nasem Alexu..kao sto ste dosad..samo sad uz malo pojacanje :)
al sam se raspisala hehe..
to su moji prvi utisci :)
:dancing: :love 053: :come here:
forum ne cine samo teme i chat cine ga forumasice koje su me tako odusevile da sam ostala bez texta..poruke ne samo u dobrodoslici vec i privatne..
samo Vam se zelim ispricat sto ste me toliko cekale :)
Vidim da ste prava ekipa i ne mogu skinut osmjeh sa lica od srece sto sam sa Vama..
Prave ste građanke Alexlanda..pune ljubavi i iskrene emocije :)
Nadam se da cemo se jaaaaako dugo druziti..
putovati.. i davati podrsku nasem Alexu..kao sto ste dosad..samo sad uz malo pojacanje :)
al sam se raspisala hehe..
to su moji prvi utisci :)
:dancing: :love 053: :come here:
mk_snajka-
Broj postova : 236
Registration date : 27.04.2009
slazem se sa adrianom...mislim da je sve rekla...nadam se da cete me prihvatit kao i na proslom forumu(belovke) s kojeg sam otisla... :agree:
ace...te sakam-
Broj postova : 200
Registration date : 30.04.2009
Draga "aleksandar...te sakam" ovo je kuca ljubavi i svako je dobrodosao ko zna da voli,postuje i ceni delo naseg STAR-a i pridrzava se pravila foruma :big hug:
emili_ja-
Broj postova : 1813
Registration date : 15.02.2009
@Tajna (admine),
videla sam sve te teme,iscitala od svake zadnjih nekoliko strana,nego sam mislila da u generalnoj mozda ima nesto sto nema tamo...
videla sam sve te teme,iscitala od svake zadnjih nekoliko strana,nego sam mislila da u generalnoj mozda ima nesto sto nema tamo...
lepotica- Broj postova : 32
Registration date : 29.04.2009
Svaka čast svima Vama, a posebno glavnim i odgovornim urednicama, na trudu i zalaganju da ovaj fenomenalan forum izgleda ovako fenomenalno , pravo ALEKSANDROVSKI
Čim sam primila prvu dozu AB+ infuzije postala sam ABnormalna i sad sam pravi zavisnik :woohoo:
Čim sam primila prvu dozu AB+ infuzije postala sam ABnormalna i sad sam pravi zavisnik :woohoo:
даша- Broj postova : 1497
Registration date : 07.05.2009
Dašo
Hvala na pohvalama. Lijepo se smjesti, upoznaj se sa svime, bit će ti lijepo ovdje.
Samo jedna stvar: Na ovom forumu ne postoje hvalospjevi glavnim i odgovornim urednicima, adminima i sl. Svi se jednako trude da daju svoj doprinos.
Hvala na pohvalama. Lijepo se smjesti, upoznaj se sa svime, bit će ti lijepo ovdje.
Samo jedna stvar: Na ovom forumu ne postoje hvalospjevi glavnim i odgovornim urednicima, adminima i sl. Svi se jednako trude da daju svoj doprinos.
Tajna- Admin
-
Sorry, znam da se svi trudite, to je toliko očigledno :bravo: , ali još jedan :sorry: :oops: :sorry:
ali još uvek mi nije dobro, ovako opsesivno fiksirana... prvi put na forumu... stvarno se nisam dobro izrazila.
U svakom slučaju svi ste super :big hug:
PS biće mi sigurno lepo samo mi treba malo više vremena da dođem sebi i da se opustim. :bye bye:
ali još uvek mi nije dobro, ovako opsesivno fiksirana... prvi put na forumu... stvarno se nisam dobro izrazila.
U svakom slučaju svi ste super :big hug:
PS biće mi sigurno lepo samo mi treba malo više vremena da dođem sebi i da se opustim. :bye bye:
даша- Broj postova : 1497
Registration date : 07.05.2009
ovo je jedno prelepo mesto za druzenje,upozavanje sa drugim Aleksovim fanovima,diskutovanje o svemu sto ima veze sa Aeksom...,i drago mi je sto sam i ja na neki nacin deo toga... :OK:
Ana va-
Broj postova : 65
Registration date : 02.04.2009
Sasvim jednostavan , ok za pocetak ...verujem da ce vremenom biti bolje dizajniran ...
lulu- Broj postova : 16
Registration date : 30.05.2009
lulu je napisao/la:Sasvim jednostavan , ok za pocetak ...verujem da ce vremenom biti bolje dizajniran ...
Tajna- Admin
-
Oće, oće.. kad ne bude besplatan
jasna- Admin
-
Broj postova : 2751
Registration date : 11.02.2009
Presrekna sum :running wild: :running wild: imame nov izgled innocentlove: innocentlove: znaci sekoj nov pat se poubav i poubav baner :cheer: :cheer: :cheer: vi blagodaram koj i da e zasluzen za noviot look innocentlove: :big hug:
Galence-
Broj postova : 1790
Registration date : 14.02.2009
OOOOOO Sta je ovo? :affraid: Jedan dan me nema i kad dodjem ceka me surprise? :ah surprise:
Odlican je novi izgled, svaka cast, promena uvek dobro dodje.
Odlican je novi izgled, svaka cast, promena uvek dobro dodje.
Sanjchi- Broj postova : 1546
Registration date : 16.02.2009
Sto nam se forum ponovio innocentlove: !!! Divno... Predivno... Svaka cast moderatorima! :toptop:
Гост- Gost
ma za ovaj forum nemam rijeci koja moze da ga opise... za mene je on predobar jer je okruzen ljubavlju naseg stara i njegovih svih fanova, i mnogo mi se svidja...
svaka cast :)
kiss
svaka cast :)
kiss
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Зависност од форумот / Ovisnost o forumu
» Pravilnik foruma / Правилник на форумот
» Fotografije od Aleksandra za forum / Фотографии од Александар за форумот
» Obilježavanje prve godine postojanja foruma / Одбележување на првата година од постоењето на форумот
» Pravilnik foruma / Правилник на форумот
» Fotografije od Aleksandra za forum / Фотографии од Александар за форумот
» Obilježavanje prve godine postojanja foruma / Одбележување на првата година од постоењето на форумот
Aleksandar Belov - Fan Club i Forum / Александар Белов - Фан клуб и форум :: Dobrodošli - sve o forumu / Добредојдовте - се` во врска со форумот :: Informacije o forumu / Информации за форумот
Stranica 7 / 7.